Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Részletek
Menü

Kábelező / krimpelő fogók

Rendezés:

Minőségi krimpelő fogók villanyszerelőknek

Amikor egy ház elektromos rendszerét alakítjuk ki, akkor általában sok kábelezésre van szükség. Ez egyben rengeteg lecsípett kábelvéget is jelent, amit nem érdemes nem céleszközökkel megoldani, hiszen rengeteg időt és energiát emészt fel. A krimpelő fogókat azért fejlesztették ki, hogy a másodperc töredéke alatt tökéletesre alakíthasd az elektromos kábelek végét és be tudd ezeket vezetni a foglalatba vagy csőbe.

A webáruházunkban a villanyszerelőknek és más szakiknak is minőségi krimpelő fogókat biztosítunk széles választékban, elérhető áron és akár készletben is. Ismerd meg BGS Technic 5 részes krimpelő fogó szettünket, a saruzó-csupaszító fogóinkat, a 220 részes, vízálló csatlakozókkal felszerelt krimpelő fogó készletünket és egyéb termékeinket is, amelyekkel sokkal egyszerűbb lesz a villanyszerelés! Ha egy ház felújításán dolgozol, akkor jó eséllyel aktuális lesz az elektromos rendszer korszerűsítése is. Ez a kisebb és nagyobb épületeknek is sok munkával járhat, így érdemes a hatékonyságra törekedni.

Válaszd a krimpelő fogóinkat és nem lesz problémád a kábelek csupaszításával, alakításával, méretre vágásával és egyéb jellegű megmunkálásával! A kábelcsupaszítóink és krimpelő fogóink racsni funkcióval és állítható befogópofákkal vannak ellátva, hogy könnyen használhatók legyenek, továbbá remekül használhatók szigetelt és nem szigetelt csatlakozó végekkel és nagyobb kábelvégekkel való munkákhoz egyaránt. Ismerd meg BGS Technic krimpelő fogóinkat és tedd hatékonyabbá mindennapos munkádat minőségi céleszközökkel!

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu