Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Részletek
Menü

Olajleeresztő csavarok

Rendezés:

Olajleeresztő csavarok kiemelt választékban, olcsón

Szinte minden gépjármű rendelkezik olyan csavarral, amelyet meglazítva el lehet végezni az olaj leeresztését. Ezeket a csavarokat időnként természetesen cserélni is kell, amihez remek termékeket találhatsz a webáruházunkban. Olajleeresztő csavar típusaink nagy választékban érhetők el az online felületünkön, és nem is kerülnek sokba.

Előszeretettel ajánljuk a készletben kapható csavarjainkat, amelyeket menetjavító készletekkel együtt is megvásárolhatsz, és így mindig felkészült lehetsz, ha csavart kellene cserélni. Az 5 darabos BGS technic M20x1.5 olajleeresztő csavarkészlet például BGS 126 olajleeresztő csavar menetjavító készlettel együtt rendelhető meg, de ha egyéb szerszámokra is szükséged van, akkor külön vásárolható a webáruházunkban például 8 az 1-ben kivitelű BGS technic olajteknő speciális kulcs, 8 méretben kapható Kraftmann univerzális olajleeresztő kulcs, továbbá egyéb olyan célszerszámok is, amelyek az autószerelés folyamatát segítik.

A cégünk sok éve biztosítja már autószerelő műhelyeknek, vállalkozásoknak és szakiknak is a legjobb minőségű szerszámokat és alkatrészeket elérhető áron. Ha Te is minőségi termékeket keresel hosszútávra, akkor nálunk érdemes szétnézned. Megbízható és változatos termékekkel várunk a webáruházunkban, ahol pár kattintással megrendelheted a Számodra megfelelőt. Ismerd meg az olajleeresztő csavarokhoz kapható BGS technic 12 részes univerzális kulcskészletünket, BGS technic dugófejeinket, valamint egyéb minőségi eszközeinket is a termékleírásainkból!

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu