Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Részletek
Menü

Szélvédő kivágók / behelyezők

Rendezés:

Szélvédő kivágó széles választékban

Az autószereléshez speciális szerszámokra van szükség, amelyek esetében a kiváló minőség rendkívül fontos. Ez alól természetesen a szélvédő kivágó sem kivétel. Létfontosságú, hogy a szélvédő tökéletes állapotban legyen. Nemcsak azért van rá szükség, hogy nevéhez hűen megvédje az autó belső terét az időjárás viszontagságaitól. Ahhoz is elengedhetetlen, hogy a sofőr kifogástalanul láthassa az utat. Ha pedig túlzott mértékben megsérül, azonnal ki kell cserélni. Az eltávolítása csak speciális, kimondottan erre a célra kifejlesztett eszközökkel oldható meg.

Amikor összeállítottuk webshopunk kínálatát, minden igényt szem előtt tartottunk. Mert tudjuk, hogy a szerelési munkák során több, különböző típusú szélvédő kivágóra is szükség lehet. Még a nem ragasztott üvegfelület kivételére alkalmas szerszámokat is találhatsz nálunk. A modern szabályoknak megfelelő, ragasztásos technika esetében pedig rendkívül széles a paletta. Vehetsz tőlünk vágószerszámot erős, rozsdamentes acél dróttal. A szélvédő kivágó kések közül is válogathatsz. Egyaránt megtalálható nálunk a kéziszerszámhoz és a pneumatikus változathoz való penge.

A kínálatunkat a legmegbízhatóbb márkák termékeiből válogattuk össze. Ezek közül az egyik különös figyelmet érdemel, ha a szélvédő kivágó beszerzéséről van szó. A BGS Technic kiváló minőségű, hosszú élettartamú szerszámokat gyárt. Mindegyik termékük egyedi jelöléssel ellátott, ezért életre szóló garanciával értékesítik ezeket. Nálunk bőven válogathatsz ezek közül is mert a gyártó kiemelt magyarországi importőrei vagyunk.

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu