Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/550-2755+36-30/550-6115

Dugókulcs készlet minden felhasználónak, remek ár-érték arányban

Van, aki nap mint nap javít különböző típusú járműveket. Más csak alkalmanként nyúl a szerszámokért, hogy mondjuk megszerelje a saját kerékpárját vagy motorját. A közös bennük az, hogy egy jó minőségű dugókulcs készlet mindkét esetben nagy segítséget jelenthet a számukra. Webshopunk kínálatát ennek megfelelően állítottuk össze, vagyis minden felhasználóra gondoltunk.

Többek között szem előtt tartottuk, hogy a legkülönbözőbb járművek szerelésekor lehet szükség erre az eszközre. Ezért az összes forgalomban lévő méret megtalálható nálunk. Ha van biciklid vagy motorod, vagy ezek javításával foglalkozol, keresd a kisméretű, ¼”-es szettet! A közepes méretű, 3/8”-as változatok már autókra, emellett motorokra lettek szabva. Az összes típus közül a legelterjedtebb az ½”-es dugókulcs készlet. Ezeket autókhoz, meg még sok más célra is használják.

A nagyobb járművek – buszok, kamionok – szereléséhez a nagyméretű, ¾”-es dugókulcsokra van szükség. A legnagyobb, 1”-es készleteket a mezőgazdasági gépekhez használják. Továbbá érdemes ejteni néhány szót a minőségről is. A nálunk kapható dugókulcs készletek mindegyike rendkívül időtálló. Az anyaguk jellemzően króm-vanádium acél vagy krómozott-kovácsolt acél. A gyártóink a legelismertebb márkák képviselői.

A német minőséget garantáló BGS Technic életre szóló garanciát ad az általa gyártott modellekhez. Cégünk a kiemelt importőrei közé tartozik. Található dugókulcs készlet a Somafix nevű világmárka kínálatából is. Az ő termékeiket hazánkban kizárólag mi forgalmazzuk.