Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Részletek
Menü

Márkáinkról

BGS technic® termékek

A BGS Technic márkanév 1970 óta Németországban és Európa szerte is a kiváló minőséget képviseli, valamint ügyfelei körében kitűnő hírnévnek örvend.
Kiváló kézi- és sűrített levegős szerszámainak a napi üzemi felhasználás során hosszú élettartamúaknak kell lenniük – ezt szavatolja a BGS technic márkanév.
Ügyfeleink számára minden termékünket és újításunkat igyekszünk folyamatosan a legmegfelelőbb ár-teljesítmény arányban biztosítani.
5000-nél is több kéziszerszámot, szerszámgépet és egyéb újdonságot kínálunk a legmagasabb minőségű kivitelezésben, mindennapos műhely használatra, élettartam anyagagaranciával.


KRAFTMANN® termékek

A KRAFTMANN a német BGS technic által gyártott minőségi kéziszerszámokat tömörítő márka, kiváló ár-érték arányban. Általános garancia.


FERM® termékek

A holland FERM az elektromos szerszámok globális piacának egyik vezető szereplője. 1965-ös megalapítása óta folyamatosan fejleszti magas minőségű fűrész-, fúró-, csiszoló-, vágó-, köszörű és marógépeit. Termékeik tervezése és tesztelése a szigorú európai szabványoknak megfelelően történik és eleget tesznek a legújabb biztonsági követelményeknek is.

Az egyszemélyes vállalkozásként indult és mára több, mint 40 országban értékesítő cég székhelye Zwolle-ben található.


Somafix termékek

Feltöltés alatt.


GEKO termékek

Feltöltés alatt.


R&K termékek

Feltöltés alatt.

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu