Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/550-2755,
+36-30/550-6115


Kalapácsok, fúrószárak, fűrészek, vágó eszközök

Ha fúrni, vágni, reszelni esetleg fűrészelni szeretne, győződjön meg arról, hogy a használt szerszám megbízható és erős. Használja mindig a legjobb kézi szerszámokat a munkavégzéshez. Az elefantszerszam.hu webáruháznál tudjuk, hogy mindenkinek fontos az, hogy a lehető legjobb szerszámot kapja a pénzéért, éppen ezért hatalmas szerszámválasztékunk minőségi márkákkal mint a BGS Technic, JBM, Yato, Sthor, Vorel... minden szakembernek igyekszünk a legjobb választássá válni. Ebben a kategóriában megtalálja a napi munkához szükséges szerszámokat (kalapácsok, satuk, csiszoló korongok, mérő eszközök stb...)

Minden villanyszerelőnek, asztalosnak, építési szakembernek, autószerelőnek és igazság szerint mindenkinek, szüksége lesz olyan alap szerszámokra, melyekkel egyszerűen meg tudja oldani a felmerülő mindennapi problémákat. Ilyen szerszámok közé tartozik egy egyszerű kalapács, különböző fogók, satuk, fűrészek, de ezek lehetnek akár lemezvágó ollók, lyukfúrók stb..

A legtöbben a szerszám kiválasztásakor 2 dolognak adunk komoly jelentőséget: Az egyik az ár, ami természetesen érthető, mivel egy kalapács vagy fűrész nem kell, hogy sokba kerüljön, a másik pedig a márka, ami sokaknak a megbízhatóság jelképe.

Az elefántszerszám.hu webáruházál igyekszünk olyan szerszámokat kínálni, mind szakembereknek, mind otthon barkácsolóknak melyek ára bőven a megfizethető kategóriába tartozik, viszont minőségük vetekszik túlárazott versenytársaikéval.

Nézzen szét webáruházunkban és találja meg az önhöz illő kéziszerszámokat.