Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/550-6115

Dugókulcs- és szerszámkészletek

Bármennyire is minden az új, motorizált, sőt, automatizált innovációk felé mutat, a kéziszerszámoknak bizony nem tudják elfoglalni a helyét, hiszen ezek számos olyan helyzetben is képesek bizonyítani, amelyben a szerszámgépek ritkán hatékonyak. Dugókulcs- és szerszámkészleteink segítségével minden alapvető eszközöd meglesz ahhoz, hogy a mindennapi vagy akár a bonyolultabb problémákra is megoldást találj.

Komplett készleteink között megbízható gyártók minőségi termékeit találod, amelyek hosszú távon tökéletes társaid lesznek a küldetések teljesítésében. Nézd meg kínálatunkat!
Dugókulcs- és szerszámkészletek otthonra és profi környezetbe

Egész egyszerűen nem is lehet kérdés, hogy egy teljes értékű, minőségi kéziszerszám felszerelésre mindenkinek szüksége van. Hiszen a legkisebb feladatoktól kezdve a komolyabbakig, még különösebb kézügyesség és elszántság nélkül is elboldogulhatunk abban az esetben, ha rendelkezünk a megfelelő eszközökkel.

Mivel ritka olyan szakembert találni, aki nincsen teljesen elmerülve a komolyabb feladatokban és kihívásokban, így szinte biztosra vehetjük, hogy egy csavar be- vagy kihajtásáért senki sem fog a helyszínre fáradni, hogy kimentsen minket szorult helyzetünkből. De higgyük el egészen nyugodtan, hogy nincs is szükség erre, elég, ha rendelkezünk az ideális dugókulcs- és szerszámkészletekkel, amelyekben mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet.

Ismerd meg a kínálatot, s válogass színvonalas eszközeink és készleteink közül, hogy minden helyzetet uralni tudj!

 

Dugókulcskészletek

BGS Technic, Kraftmann, Yato, Genius Tools, Condor Werkzeug? Ha valamelyik gyártó neve ismerősen cseng vagy legalább biztos vagy abban, hogy ezek közül melyiket szeretnéd, akkor az oldal jobb oldalán lehetőséged van eszerint is válogatni. De a dugókulcskészleteket több alkategóriába is rendeztük, hogy átláthatóbb legyen, így ha tudod, mekkora és milyen készletre vágysz, igazán gyorsan megtalálhatod azt, amit keresel. 

Kisebb és nagyobb készletek is várnak, mind a legjobb minőségben, így az is megtalálja a számítását, aki többre vágyik, mint egy otthoni barkácskészlet, hiszen ezek szakember kezében is tökéletesen működő szerszámok.

 

Szerszámkészletek

A komplett szerszámkészletek minden olyan eszközt magukba foglalnak, amelyekre szükséged lehet, legyen az akár egy alap összeállítás vagy egy olyan, amit komolyabb feladatokra is be szeretnél vetni. A márkanevek itt is a legjobbak közül kerülnek ki, a már említett neveken - BGS Technic, Kraftmann, Yato, Genius Tools, Condor Werkzeug - felül a BGS DIY, az Extol Craft, Lady és Prémium, valamint a JBM és a Knipex termékei is megtalálhatóak.

Ha komplett eszköztárra vágysz kéziszerszámokból, akkor határozottan érdemes ebben a kategóriában keresgélned, mert biztosan rátalálsz arra, amely megfelel az elvárásaidnak. Ha már rendelkezel eszközökkel, de a tárolás nincs megfelelően megoldva, arra is megtalálod a megfelelő alternatívát. Ez természetesen a dugókulcsok esetében is igaz, hiszen a kínálatot úgy alakítottuk ki, hogy mindenre gondoltunk.

 

Kombinált dugókulcskészletek

Ebben a kategóriában a 24 részes dugófejkészlettől kezdve a 213 darabos, valóban komplett készletig valóban minden megtalálható, így érdemes megtekintened ezeket a lehetőségeket is. Mivel kínálatunk folyamatosan megújul, ezért könnyen előfordulhat, hogy időről időre érdemes visszatérned, ha bővíteni szeretnéd meglévő eszköztáradat. Böngészd végig termékeinket!