Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/550-6115

Csillag-villáskulcsok és racsnis kulcsok

A csavarkulcsok teljes kínálata, azaz csillag-, villáskulcsok és racsnis kulcsok várják az érdeklődőket ezen az oldalon. A férfiasság szimbólumaként is gyakorta megjelenített eszköz a különböző képernyőkön, ám férfi szemszögből sokkal inkább az egyik leghasznosabb, alapvető kéziszerszám, amelyre egész egyszerűen biztosan szükségünk van.

A kategóriában csillag- és villáskulcsok, villás-villáskulcsok, csillag-csillag kulcsok, racsnis kulcsok, fékcső kulcsok, egyoldalú villáskulcsok, speciális kulcsok és hogy mindent gyorsan meg is találj, tartóeszközök is várnak, a legkiválóbb márkáktól.
Csillag-, villáskulcsok és racsnis kulcsok

Habár egyre több mindenben alkalmazzuk kézi erő helyett a gépit, a minőségi kéziszerszámok továbbra is tartják biztos helyüket a piacon. Bizonyos helyzetekben egészen egyszerűen ezeket érdemes választani, s ezért az egyetlen hatékony döntésnek bizonyulnak. Így aztán nem várhatjuk, hogy ma-holnap búcsút inthetünk nekik, inkább ismerkedjünk meg velük még alaposabban!

A gyakorlatban ritkán teszünk különbséget, de igazából sima és kétoldalú villáskulcsok is vannak, amelyeknek a vége lehet csillag vagy villa. Az elnevezések beszédesek, a villa csak közrefogja, a csillag teljesen körbeéri a csavart. Legtöbbször dupla hatszög alakjuk van, de például torx is lehet, hiszen fontos, hogy illeszkedjen a csavar fejéhez.

A racsnis csavarkulcsok lehetővé teszik a munkát anélkül, hogy le kellene vennünk a fejet, így kellő rendelkezésre álló tér esetén könnyebb dolgozni velük. Egyik irányba csavarnak, a másikba nem, ezzel a megoldással teszik ezt lehetővé, de persze ugyanúgy meghúzhatunk és lazíthatunk is vele csavarokat. Fontos, hogy választáskor figyeljünk a terhelhetőség mértékére és a fogak számára is, valamint azok minőségére is tekintettel kell lenni.

A jó minőség elengedhetetlen minden szerszám esetében.

Ebben a kategóriában széles választéka vár a csavarkulcsoknak, ezért ezekkel biztosan nem lesznek előtted leküzdhetetlen akadályok! A magas színvonalú, megbízható eszközök ráadásul hosszan és megbízhatóan fognak szolgálni ügyes-bajos teendőid során. Nézzük, mi minden vár ebben a kategóriában!

 

Csavarkulcsok minden mennyiségben

A nálunk megtalálható szerszámok egyik végükön csillag, másikon villás kivitellel rendelkeznek, de villás-villás és csillag-csillag megoldások közül is válogathatsz. Érdemes legelőször a konkrét kategóriát kiválasztani ezek közül, hogy egyszerűbb legyen a keresés, mivel hatalmas választékkal várunk. A felsoroltakon felül elérhetőek a racsnis kulcsok, a fékcsőkulcsok és a speciális kulcsok, hollanderek is. Az állítható villáskulcsokat és a hagyományos egyvégű villáskulcsokat a “Villáskulcsok” kategória rejti.

Darabonként, de komoly és komplett készletben is megvásárolhatod őket. A legnagyobb márkákat hoztuk el neked, így kedvedre válogathatsz a BGS, Yato, DeWalt, Condor Werkzeug, EXTOL, FORTUM, Genius Tools, Gk Tools, Kraftmann, Vorel és Somafix termékek közül. Az oldal jobb felén szűrhetsz ár és gyártó alapján egyaránt, hogy könnyebben találd meg az általad vágyott csavarkulcsot. Ehhez hasonlóan kereshetsz rá az új termékekre, valamint az akciókra is.

 

Tárolókkal is várunk

Nyilvánvaló, hogy minél tekintélyesebb készlettel rendelkezünk, annál fontosabb a megfelelő tárolás, hogy amikor szükségünk van rá, könnyen és gyorsan megtaláld a megfelelő méretet és formát. Ebben segítenek a kifejezetten kulcsokhoz, valamint dugókulcsbetétekhez készült tartók, amelyek között falra szerelhető és magaddal hordható darabokat is találsz.