Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/550-6115

Speciális kulcsok

Ezen az oldalon azok a speciális kulcsok szerepelnek, amelyekre szükség lehet, elsősorban autószerelési feladatok kapcsán. A speciális csavarkiszedő dugófejek, a tőcsavar eltávolító készletek, speciális gépi dugókulcsok, lambdaszonda kiszereléséhez dugókulcsok, a körmöskulcsok, de az ajtózsanér felszerelő speciális szerszámkészlet is ebben a kategóriában vár rád.

Gömbcsuklóhoz barázdált csavarkulcsok, törtcsavar kiszedők és más speciális kulcsok, mint a henger szelep kulcs, a horgas és a hornyos kulcsok is itt találhatóak. Nézz körül!

327termék112
327termék112

Speciális kulcsok minden helyzetre és szerelési feladatra

Ezek speciális kulcsok minden olyan helyzetre és szerelési feladatra, amelyet a hagyományos és univerzális szerszámainkkal és eszközeinkkel nehezen vagy egyáltalán nem tudunk megoldani. Ebben a kategóriában találod például a törött vagy beszorult csavarokra, anyákra használható eszközöket, amelyekkel még a leglehetetlenebb helyzetet is meg tudod oldani, de itt vannak az olyan speciális eszközök is, amelyek kifejezetten bizonyos autómárkák és típusok esetén használhatóak, például gázolajszűrő-kulcsok, gömbcsukló szerelők és henger szelep kulcsok. 

 

Biztosan jó kategóriában keresgélsz, ha ezekhez hasonló speciális feladatra, illetve speciális helyzetben is tökéletesen működő eszközökre, illetve szerszámokra van szükséged. A széles kínálat miatt javasoljuk a kereső használatát, illetve kérdés esetén ügyfélszolgálatunk is örömmel a rendelkezésedre áll.

Törött csavarok, beszorult anyák és más kellemetlen helyzetek

A BGS Technic elhozta neked a legjobb eszközöket a nehéz helyzetekre. A speciális csavarkiszedő dugófejek segítenek biztonságosan eltávolítani a sérült csavarfejet és csavaranyát, oly módon, hogy az innovatív spirál profil belevágja magát a sérült csavarba. Megszorult csavarok, sőt, dugófejek kiszabadításához is tökéletesen beválik. A csavarkiütő tüskék is hasonlóan működnek. Szintén a BGS Technic kínálatában találsz tőcsavar eltávolító készletet is, aminek a hatszög kialakítású vége lehetővé teszi, hogy villáskulccsal is megfogható legyen. Az 5 részes tőcsavar kiszedő készlet mindenféle kereszthornyú, Torx és Imbusz csavarhoz tökéletes, és elektromos csavarhúzóval akár 250 fordulat / perces használathoz is alkalmas.

Speciális eszközök, amelyek az autószereléshez elengedhetetlenek

A minőségi speciális eszközök és szerszámok között találsz lambdaszonda kulcs készletet, teherautóhoz való 3 karmos levegőszűrő leszedőt, illetve 3 körmös olajszűrő leszedőt is, amely alkalmas teherautókhoz, légpatronhoz, légszárító patronhoz, valamint légfékrendszerekhez egyaránt. Itt találod meg a levegős dugókulcsokat, a teherautókhoz és buszok hengerfej csavarjaihoz is. Speciális csavarkiszedő készlet kerékhez, állítható körmöskulcs készletek, beállítóeszközök sebességváltókhoz és szélvédőmosó fúvókához, benzinszűrő leszedő kulcsok is a választék részét képezik. A belső hornyos dugófej kiválóan megfelel hornyos anyák kíméletes meglazításához, s kifejezetten jól használható például csapágyanyákhoz is.

A kínálatban megtalálhatóak azok az autómárkák, illetve a gyártók gépjárműveihez szükséges speciális kulcsok is, amelyek nélkül nem boldogulhatunk. Ilyenek például a BMW kerékőr csavarok szakszerű ki- és behajtásához szükséges bitfej készlet. CNG henger szelep kulcsokat vásárolhatsz nálunk Citroen C3-hoz, Fiat Multipla I-hez, Fiat Multipla II-höz, Puntóhoz, Fiat Pandához, Grande Puntóhoz, Opel Zafira I-hez, valamint VW Touran, Caddy, Passat, illetve Mercedes BlueEFFICIENCY NGT típusokhoz is. Ha speciális kulcsot keresel, itt biztosan megtalálod!Szűrés
Ár
 (Ft)
220 Ft - 159 270 Ft
Gyártó
Termék státusza