Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Részletek
Menü

Gyors megoldások autósok számára horpadás javító szettjeinkkel

Már megint meghúzta valaki autóját a parkolóban? Ha esetleg egyszer vitte már szervizbe a kocsit, akkor szembesült azzal, hogy milyen komoly költségeket számolnak fel az ilyen helyeken még a legkisebb sérülések javításáért is. Nem kell azonban feltétlenül vagyonokat költenie a horpadások kijavítására. A horpadás javító szettnek köszönhetően Ön is kijavíthatja az apró sérüléseket mindössze pár perc alatt fillérekért. 

Webáruházunkban több minőségi szett közül is választhat. A BGS 865 professzionális horpadás javító szett minden eszközt tartalmaz, ami a repedések, karcolások és horpadások gyors kijavításához kell. A szettet tőlünk rendkívül jó áron vásárolhatja meg és segítségével búcsút inthet az idegesítő kis sérüléseknek, amelyek autóját csúfítják.

Ezek a legtöbb esetben nem vészesek, viszont a tulajdonos számára roppant idegesítők, hiszen folyamatosan ott vannak. Általában a festékréteg ilyeneknél nem sérül, ezért újrafestésre szükség nem szokott lenni, de amikor valami fémes dolog okozta a sérülést, többnyire a lakk is sérül, amely azért már meglátszik.

A horpadások ennél már jóval feltűnőbbek, mivel egy egyenes vagy enyhén görbe felületen az ilyen jellegű elváltozások hamar felkeltik a figyelmet. A horpadás javító szettel azonban Ön is véget vethet ennek. Nem kell többé minden reggel arra kimennie autójához, hogy egy csúf sérülés van az ajtón, motorháztetőn vagy a tetőn. Használja a horpadás javító szettet és tegye autóját ismét tökéletessé! Látogasson el webáruházunkba és tekintse meg termékeinket még ma!

 

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu