Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Részletek
Menü

Köszörűgépek

Rendezés:

Kettős köszörű a profi munkákért

A minőségi, gyors és precíz munkavégzés érdekében, manapság már elképzelhetetlen, hogy egy szerelő- vagy ipari műhelyben ne legyen megtalálható a dupla csiszoló. A kettős köszörű alapvető felszerelés ipari, kisipari területeken és még otthoni felhasználáshoz is, hiszen minden elvégzendő feladat megoldható általa, mérettől és komplexitástól függetlenül. Legyen szó javítási munkákról, alakkorrekciókról, csiszolásokról vagy éppen újraélezésekről, a kettős köszörű lehetőséget nyújt a professzionális termékek és munkák kivitelezésére.

Kínálatunkból Te is kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb gépet, cégünk ugyanis többfajta köszörűt értékesít, többek között az Optimum, a Kobe, a Somafix és a Tuson cégek gyártmányaiból is. Ezek a stabil kivitelű gépek könnyen kezelhetőek, egyszerűen rögzíthetőek, zaj- és rezgésszegény motorokkal felszereltek és nagyon megbízhatóak. A fémből készült, erős, dinamikusan kiegyensúlyozott tengelyek, a holtjátékmentes görgőscsapágyak tökéletesen pontos munkavégzést tesznek lehetővé, a gumilábak pedig szintén segítenek a biztonságos és alacsony rezgésszintű használatban.

A kettős köszörűk állítható munkatartókkal, szikraterelőkkel és oldalirányú védőtetőkkel kaphatók, ezáltal az alkalmazásuk teljesen veszélytelen. A karbantartásmentes motorok garantáltan hosszú élettartamot biztosítanak, így nagyon rövid idő alatt is tömegével végezhetők a kívánt munkák. Legyél Te is professzionális felhasználó, szerezz be Te is minőségi kettős köszörűt az Elefántszerszámtól!

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu