Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/550-6115

Indukciós hevítők

Az indukciós hevítők segítségével hatékonyan meglazíthatunk minden beszorult csavart és csavaranyát, kerékcsavart és csapszeget. Mivel ezeknek a gépeknek kifejezetten könnyű a működtetése, ezért nem csupán ipari környezetben hasznosak, hanem minden műhelyben és háztartásban praktikus segítségnek bizonyulnak.

A hevítőelektródákat a beragadt alkatrészhez érintve, egy gombnyomással már kezdhetjük is a csavar, illetve az anya átforrósítását, aminek az eredménye gyakorlatilag pillanatok alatt jelentkezik. A precíz és helyi melegítés hatására rögtön látni fogjuk a lazító hatást.

31termék112
31termék112

Miért jó, ha otthon is vannak kisgépeink?

A legtöbb háztartásban van néhány hasznos eszköz, amellyel a kisebb-nagyobb hibákat, problémákat, valamint a felmerülő feladatokat is meg lehet oldani. Ezeknek egy részét könnyebbé teszi az, ha vannak megfelelő szerszámaink és elektromos gépeink, a többi pedig nem is megoldható anélkül, hogy rendelkeznénk a munka típusának megfelelő eszközzel.

Éppen ezért nem is lehet kérdés, hogy szükségünk van pár hasznos eszközre és gépre, ha a gyors és hatékony megoldásokat kedveljük, valamint ragaszkodunk ahhoz, hogy nem szórunk ki feleslegesen sok időt és persze összegeket arra, hogy a megfelelő szakembert megtaláljuk és a munkáját megfizessük. Ez utóbbi ráadásul a munkához mérten aránytalan lesz, hiszen ugyan csip-csup feladathoz hívtuk, de az idejét akkor is meg kell fizetnünk. Persze ha egyáltalán találunk embert ahhoz, hogy kiszálljon egy ilyen kis feladathoz.

Hogyan működnek az indukciós hevítők?

Az indukciós hevítők igazán hasznosak, ha beragad egy-egy csavar vagy anya, és muszáj valahogy megszabadulnunk tőle. 

A működése azon alapul, hogy kihasználja a melegnek köszönhető hatást, amelynek hála a csavar meglazul. Mivel az elektródák pontosan oda helyezhetők, ahol a csavar van, ezért precízen és lokálisan dolgozhatunk vele, és az áthaladó áramnak köszönhetően a felmelegedés pontosan ott történik, ahol szükségünk van rá.

Természetesen, ha nagyobb dolgot melegítenénk, akkor némileg több idővel kell számolni, de még itt is inkább másodpercekről beszélhetünk.

Miért nem érdemes nyílt lánggal hevíteni?

A láng az indukciós hevítőhöz képest teljesen másképp működik, hiszen kívülről melegít, ahelyett, hogy belülről tenné, ráadásul elkerülhetetlen, hogy a környező területek is teljesen felforrósodjanak. Az izzítás pedig károkat okozhat mindenben, ami a hatása alá kerül. A nyílt láng alkalmazása ráadásul tűzveszélyes feladat, s jelentősen nagyobb körültekintést igényel. Ehhez képest az indukciós hevítővel biztonságos munkakörnyezetben dolgozhatunk.

Mit tud egy BGS Technic indukciós hevítő?

A BGS Technic már önmagában egy megbízható minőséget képvisel, ennek következtében nyugodtan választhatjuk a márkával fémjelzett termékeket akkor, ha a megbízható, magas színvonalat képviselő és hatékony eszközök beszerzése fontos a számunkra. 

Az indukciós hevítő könnyű és kompakt megoldást kíván, ráadásul vállpántjával valóban könnyen hordozhatóvá válik. Elkerülhető vele minden olyan kockázat, amely a nyílt láng használatából adódna: nem okoz károkat a környező területben, teljesen biztonságosan használható és precíz melegítés kivitelezésére alkalmas. 

Rozsdás csavarok és anyák esetében is tökéletesen működik. Futóművek javítása, gömbcsuklók rögzítése, tengelyek, csapágyak és motorok hevítése sem lehet probléma vele.

Mit találsz még ebben a kategóriában?

Ebben a kategóriában nem csupán az indukciós hevítőket találod meg, hanem hevítőtekercsekkel és más tartozékokkal is várunk, amelyek tökéletesen alkalmasak mind ipari, mind otthoni használat esetén.Szűrés
Ár
 (Ft)
15 850 Ft - 1 849 500 Ft
Gyártó
Termék státusza