Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/550-6115

Hőlégfúvók

Talán nincs is még egy olyan méltatlanul elfeledett szerszámgép, mint a hőlégfúvó. Tudjuk róla, hogy - ahogy a neve is mutatja - melegíthetünk és száríthatunk vele, de csak ritkán merül fel olyan gépként, amely éppen sokoldalúsága mentén számot tarthatna a “nélkülözhetetlen” címre.

Ebben a kategóriában a legjobb gyártók - mint amilyen a DeWALT, a Milwaukee, a BGS Technic, a YATO - hőlégfúvói nemcsak megvásárolhatóak, hanem emellett egy kicsit bemutatjuk azt is, hogy milyen sok feladathoz használhatjuk őket. Hiszen a melegítésen felül még számtalan esetben láthatjuk hasznát ennek a gépnek!

14termék112
14termék112

Leégetni, felolvasztani is tudnak a hőlégfúvók

Az elektromos gépek között a hőlégfúvó az egyik legsokoldalúbb eszköz! Szinte minden DIY vagy felújítási, esetleg barkácsfeladatnál nagy hasznát vehetjük! Csiszológéppel való munka helyett felpuhíthatjuk vele a festéket vagy a lakkot a fa felületén, s utána egy sima spakli segítségével egyszerűen eltávolíthatjuk. Ezután már nem is lesz szükség a csiszológépre, egy kis csiszolópapírral való simítgatás után jöhet a festés!

Hűtőláda vagy hűtőszekrény befagyása sem jelenthet gondot, hiszen a hőlégfúvó gyorsan és könnyen felolvaszt bármit! Lefagyott lépcső, befagyott zárak sem okozhatnak gondot. Az egyetlen, amire figyelni kell, hogy a műanyag felületeket kerüljük el, illetve bánjunk velük nagyon óvatosan!

 

A barkácsprojektek és a grillpartik sztárja!

Nagy hasznát vesszük a ragasztásnál is, mert, kiváltképpen nagy felületnél, sokkal jobb hatást érhetünk el vele. Ha pedig éppen grillezni szeretnénk, szörnyű szagok és mindenféle begyújtást segítő adalék nélkül, csupán a hőlégfúvóval tüzet csiholhatunk a szénből!

 

És még mennyi minden, amire nem is gondoltál!

Eltávolíthatjuk szinte akármilyen felületről a ráragasztott matricákat, sőt, az autó feliratozásának eltüntetéséhez is nagyszerű segítséget jelent! Kitágíthatjuk vele a kerti locsolót, hogy a bővítéseket egyszerűbben tudjuk alkalmazni. Megszáríthatjuk a kocsiban a gumiból készült szőnyeget, tisztítás vagy valamilyen “baleset” után. Rusztikus hatást alakíthatunk ki vele a fafelületeken. 

Fertőtleníthetünk vele különböző felületeket, a kisállat fekhelyétől kezdve a virágföldön keresztül, a véletlenül kint is hordott benti papucs talpáig! A hőlégfúvó által produkált magas hőmérsékleten elpusztulnak a baktériumok, vírusok és a különféle károkozók, élősködők is, akár még a szútól is megszabadulhatunk a különböző fából készült tárgyak esetében.

Felgyorsíthatjuk a száradást! Festés, alapozás vagy vakolás? A legtöbb ilyen jellegű munka esetében száradási idővel is számolnunk kell. Ebből azonban jelentős mértékben lefaraghatunk a hőlégfúvóval! 

A legtöbb maradék anyagot eltávolíthatjuk gyorsan és könnyedén, ha előtte használtuk a hőlégfúvónkat! Ragasztott anyagok, csemperagasztó vagy akár padlóburkolat maradékainak eltüntetésére is kiváló. De mostantól a gyertyáról lecsöpögött viasz eltávolítása sem kell, hogy gondot, nehézséget okozzon!

 

Szárnyaljon a kreativitásod!

A hőlégfúvó felhasználása mellett meghajlíthatsz fát vagy akár műanyagot, sőt, rézből készült csöveket is, s ezzel kreatív alkotásokat is létrehozhatsz vele! Ehhez fa esetén például áztatás szükséges, aztán a kívánt formába való rögzítés, végül a hőlégfúvó alkalmazásával teljes száradást kell elérni és már kész is! 

A kertben a járdalapok, illetve kövek közé nőtt gyomokat vegyszerek nélkül eltávolíthatjuk vele! De még a konyhában is hasznos lehet, ha habcsókot készítenénk!Szűrés
Ár
 (Ft)
7 200 Ft - 28 190 Ft
Gyártó
Termék státusza