Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/550-6115

Fűrészgépek

A fűrészgépek kategóriájában megtalálhatóak a körfűrészek, a szablyafűrészek, a gyorsdarabolók és a dekopírfűrészek egyaránt. Kiváló teljesítményű, megbízható szerszámgépekkel várunk, ráadásul kizárólag megbízható gyártók termékeit találod nálunk!

Az elektromos fűrészgépek rendelkeznek minden előnnyel, amelyet az elektromos gépek biztosítani tudnak, és az akkumulátoros változatokhoz képest nem kell attól tartanunk, hogy éppen akkor merülnek le, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rájuk. A kínálatunkban található fűrészgépekkel a nagyobb léptékű feladatok, valamint az egyenes, illetve íves vágások is kivitelezhetőek.


Elektromos fűrészgépek

Az elektromos szerszámgépek közül talán a fűrészgépek az egyik olyan kategória, amelyik a legjobban ismert. Nem is csoda, hiszen rengeteg munkához, feladathoz szükségünk lehet rá, kiváltképp akkor, ha könnyen és precízen szeretnénk anyagokat elvágni.

Míg egyes típusok az egyenes vágásokhoz valók, másokkal íves fűrészelést is megvalósíthatunk, így barkácsmunkákhoz is tökéletesek. Fűrészeinkkel gyakorlatilag minden olyan feladat megoldható, ami a ház körül felmerülhet. Ismerd meg választékunkat!

 

Körfűrész, az egyenes vágásokhoz

Az egyenes vonalú vágások koronázatlan királynője. Lehetővé teszi a nagyon gyors, ugyanakkor kiemelkedően precíz vágás kivitelezését. Alapvetően fához, illetve fából készült alapanyagok, például bútorlapok vágására alkalmas, de abban az esetben, ha speciális lemezekkel egészítjük ki, akkor más anyagok vágására is megfelelő lehet.

 

A sokoldalú szablyafűrész

A szablyafűrész, vagy más néven orrfűrész az egyik leghasznosabb szerszámgép, akár komolyabb kivitelezésről, felújításról, akár ház körüli munkák elvégzéséről van szó. Sokféle anyaghoz használhatjuk, mint például a gipszkarton vagy különböző fémtárgyak, csövek. Alapvetően tehát egy fémvágó eszközről beszélünk, de természetesen kiválóan elboldogul a fával is, sőt, más anyagokhoz, felületekhez is bevethetjük.

Kifejezett előnye, hogy olyan helyeken is használhatjuk, ahol más eszközökkel nem boldogulnánk, mivel nem férnénk oda.

 

A barkácsolók kötelező kelléke: a dekopírfűrész

A dekopírfűrész vagy szúrófűrész könnyen kezelhető eszköz, amely alkalmas arra, hogy pontos vágásokat végezzünk el vele, akár íves formában is. Sokféle fűrészlappal használható, ennek megfelelően pedig sok különböző anyag fűrészelésére alkalmas. Használjuk mindig a feladathoz megfelelő fordulatszámmal, s érdemes figyelemmel lenni az ergonomikus kialakításra is annak érdekében, hogy akár hosszabban is szívesen dolgozzunk vele.

 

Gyorsdaraboló

A gyorsdaraboló alkalmas arra, hogy fém anyagokkal is dolgozzunk, de természetesen a puhább anyagokhoz, például a fához is alkalmas és gyors, pontos egymás utáni vágásokat tesz lehetővé.

 

Hogyan válasszunk elektromos fűrészgépet?

Érdemes átgondolnunk, hogy milyen feladatokhoz és milyen gyakran szeretnénk használni. Ehhez milyen elvárásaink vannak, inkább csak fával dolgoznánk, vagy fémmel, gipszkartonnal, esetleg más alapanyagokkal is? Ahogy a rövid bemutatásból jól látszik, ez egyes esetekben nem egyszerűen a gép képességein, hanem a megfelelő fűrészlemezek beszerzésén múlik a munkavégzés.

Amennyiben gyakrabban és hosszabban, illetve komolyabb feladatokhoz szeretnénk szerszámgépet használni, akkor mindig bölcsebb választás a nagyobb teljesítményű gép mellett dönteni, még akkor is, ha annak magasabb az ára. Hosszú távon az lesz kifizetődő választás, amely helyett nem kell újat vennünk, mert valóban alkalmas arra a feladatra, amire szánjuk.Szűrés
Ár
 (Ft)
90 Ft - 455 530 Ft
Gyártó
Termék státusza