Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Részletek
Menü

Építőipari gépek

Rendezés:

Bontókalapács a nehéz munkákhoz

Ha falakat vagy padlókat szeretnél átütni, lebontani, akkor első lépésként be kell szerezned az ilyen munkák elvégzéséhez szükséges szerszámokat. A legfontosabb eszköz, amire szükséged lesz, egy megbízható bontókalapács, amely nagy teljesítménnyel, magas ütésszámmal és alacsony hangnyomással rendelkezik. A bontókalapács a típusától függően többféle anyag áttörésére is alkalmas lehet.

Vannak olyan modellek, amelyek csupán közepes teljesítményű vésési munkálatokhoz ajánlottak, mint például falak, falazatok átütéséhez, illetve vakolat és csempe eltávolításához. De léteznek olyan típusú kalapácsok is, amelyekkel a keményebb felület sem jelenthet akadályt, ezek használhatóak például betonbontáshoz, betonvéséshez, betonacél vágásához vagy cölöpveréshez is. Mielőtt vásárlásra adnád a fejed, érdemes átgondolni, hogy Neked milyen jellegű munkákban jelentene segítséget egy ilyen eszköz. Egy jó gyártó figyelmet fordít arra is, hogy a bontókalapács használata kényelmes legyen a szakembernek. Épp ezért az igényes, minőségi változatok speciális, beépített rezgéscsillapítóval rendelkeznek, markolatuk pedig puha, csúszásmentes.

Ezen kívül egy jó bontókalapács rendelkezik olyan oldalfogantyúval is, amely bármely irányba állítható, ezzel is elősegítve a komfortos munkavégzést. Tehát, ha bontási munkálatokat szeretnél végezni, akkor az eredmény nagyban függ attól, hogy milyen kalapácsot használsz a feladat teljesítéséhez. Ha a felsorolt szempontokat figyelembe veszed vásárláskor, akkor könnyedén megtalálhatod az ideális eszközt.

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu