Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/550-2755,
+36-30/550-6115


Akkumulátoros ütvecsavarozók

Dolgozz elképesztő tempóval az akkumulátoros ütvecsavarozó használatával! Ezek a szerszámgépek többszörös sebességet és sokkal nagyobb nyomatékot biztosítanak számodra ahhoz képest, ha kézi úton próbálnád elvégezni ugyanezt a feladatot! Amikor egy komolyabban, nehezebben kivitelezhető munkálattal kell szembenézned, egyáltalán nem lesz mindegy a tempó, amellyel dolgozhatsz rajta!

Barkácsolás vagy autószerelés? Mindkettőnél gyorsabban és egyszerűbben végezhetsz a feladattal, ha ütvecsavorozót használsz a kézi csavarozás helyett! Nem szeretsz bajlódni a vezetékekkel? Az akkumulátoros ütvecsavarozóval nyugodtan megfeledkezhetsz a bosszankodásról!


Miért jó nekünk az akkumulátor? Miért olyan nagy a népszerűsége az aksis gépeknek?

Az akkumulátoros készülékekkel gyorsan és egyszerűen dolgozhatunk, hiszen ezekre jellemző a kompakt kivitelezés, a kiváló teljesítmény, valamint olyan elképesztő mobilitás, amelyre az elektromos változatoknál nincs esélyünk. Ez azt jelenti, hogy úgy kapunk egy remek teljesítőképességű gépet, hogy közben könnyű azt kezelni, ráadásul bárhova magunkkal vihetjük, hiszen nemcsak a szabad mozgásban nem gátolnak minket ezek a gépek, hanem abban sem, hogy milyen távolságra távolodunk el az áramforrástól.

Így aztán egyetlen géppel megoldhatunk mindent akár a kerti kisházban is, akkor is, ha ott például nem áll rendelkezésre konnektor és elektromos áram.

Használjuk ki maximálisan a lehetőségeinket az akkumulátoros ütvecsavarozóval

Igen, a fenti értelemben egyetlen akkumulátoros ütvecsavarozóval elláthatjuk az összes felmerülő feladatot több helyszínen is. Másrészt pedig egyetlen pótakkumulátor segítségével akár az összes szerszámgépednek biztosíthatod az utánpótlást, arra az esetre, ha a benne lévő aksi lemerülne. Ez abban az esetben igaz, ha egyforma márkájú gépeinkhez keresünk egy mindegyikkel kompatibilis akkut. 

Nálunk, az Elefántszerszám.hu Webáruházban van lehetőséged ilyeneket találni akkumulátoros gépeink között, s ezáltal egy valóban hatékonyan működő, komplett rendszert létrehozni, csupa egyszerűen kezelhető, jó minőségű szerszámgép alkalmazásával, melyekkel akár minden felmerülő feladat ellátható mind a háztartásban, mind a ház körül!

Mire figyeljünk az akkumulátorokkal kapcsolatban?

Az akkus szerszámok egyetlen hátránya maga az akkumulátor lehet, de ha egy kicsit odafigyelünk, akkor annak az élettartamát is meghosszabbíthatjuk. Amennyire az állandóan használt akku is gyorsabban eléri az élete végét, úgy az is káros számára, ha folyamatosan töltőn tartjuk. A szerszámgépeinkben alkalmazott akkumulátorok kifejezetten jó minőségűek és tartós használatra is megfelelnek, hosszú időn keresztül használhatjuk őket.

A szénkefe jelentősége

A szénkefe hagyományos megoldás a villanymotorok esetében, de a modernebb változatok szénkefe nélkül működnek. Persze azonnal felmerül a kérdés, hogy a szénkefés vagy a szénkefe nélküli ütvecsavarozó számít jobb választásnak? 

Mivel a szénkefe egy olyan alkatrész, ami folyamatosan kopik, ezért bizonyos idő eltelte után cserére szorul. Ezeknél a típusoknál a tengelyvég kommutátora helyett is előbb vagy utóbb újat kell vásárolni.

A szénkefe nélküli motor, illetve az ezekkel működő ütvecsavarozók nagyobb nyomatékkal tudnak dolgozni, működés közben kisebb zajkibocsátásra kell számítani esetükben, továbbá a kopás miatti cserékkel sem kell bajlódnunk, s még sokkal hosszabb élettartammal is számolhatunk. Ezek a tulajdonságok egyértelművé teszik, hogy ezt a típust érdemes választani.

Szűrés
Ár
 (Ft)
8 390 Ft - 210 490 Ft
Gyártó
Termék státusza