Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/550-6115

Akkumulátoros szerszámgép szettek

Akkumulátoros szerszámgép szettek várnak ezen az oldalon! Ezek között is megtalálsz szinte minden szerszámot, s ezek biztosítanak minden olyan előnyt, amivel a szerszámgépek rendelkeznek. A ház körüli és a műhelyben elvégzett munkákban is kifejezetten nagy segítséget nyújtanak ezek az eszközök, s ha jól fel vagy szerelve belőlük, akkor egész egyszerűen nem lesznek előtted lehetetlenek.

Sokszor felmerül a kérdés, hogy pontosan mely eszközökre lesz szükséged, s a jövőbelátás képessége nélkül nehéz ezt előre megjósolni. Azonban az akkumulátoros szerszámgép szetteket választva azonnal lehetőséged nyílik egy komplett rendszer megvásárlására!

2termék12

Miért pont az akkumulátoros szerszámgép szett a jó választás?

Ideális döntés az akkumulátoros szerszámgép szetteket választani olyankor, ha szívesen gondolkozol előre, illetve egyáltalán nincsenek megfelelő eszközeid, vagy csak néhány elavult, régi szerszámgép van a tulajdonodban. Ezekben a helyzetekben ugyanis éppen eljött az ideje annak, hogy a felszerelésedet, a házadat vagy éppen a műhelyedet olyan professzionális szerszámokkal bővítsd, illetve tedd teljessé, amelyek hatékonyan támogatnak majd minden egyes felmerülő feladatban.

Ha te is az az ember vagy, aki szereti, ha nem érik nagy meglepetések, akkor ez a kategória szó szerint neked lett kitalálva! A komplett szettek segítségével akár egyetlen lépésben, egyetlen vásárlással felszerelheted az egész műhelyedet! Készen állsz?

Íme egy kiváló példa az akkumulátoros szerszámgép szettekre!

A DeWALT DCK654P3T-QW 18V XR combo KIT egy tökéletes példája a listában szereplő szetteknek, hiszen megcsillantja azt, hogy milyen összetett választási lehetőségekre bukkanhatsz ezen az oldalon! Ez egy 18V-os XR combopack, amely 6 gépet tartalmaz!

A csomagban megtalálod a prémium kefe néküli ütvefúró-csavarozót, a sima kefe nélküli ütvecsavarozót, a rezgőfunkciós Multi-Toolt, a sarokcsiszolót, a körfűrészt, a kefe nélküli fúrókalapácsot, 3 db 5,0 Ah akkumulátort, egy univerzális töltőt, 3 db TSTAK koffert, valamint 1db TSTAK szállítókocsit is! Mivel ezzel a lehetőséggel egyszerre négy akkumulátor gazdája is leszel, biztosan mindig lesz feltöltve aksi ahhoz, hogy bármikor neki kezdhess a munkának, s ez hatalmas előnynek számít!

Milyen előnyöket vonultatnak fel az akkumulátoros szerszámgépek?

Amikor egy szerszámgépnél nem kell a vezetékkel bajlódnunk munka közben, akkor értjük meg igazán, hogy milyen komoly korlátot jelentett számunkra a feladatvégzésben eddig maga a vezeték. Egy akkumulátoros eszközzel lehetőségünk van átélni a mozgás szabadságát, és azzal sem kell foglalkoznunk, hogy a vezeték biztonságáról gondoskodjunk.

A szabadsághoz hozzátartozik az is, hogy egy akkumulátoros szerszám maximális mértékben mobilis, azaz bármikor, bárhol használhatod, nem fordulhat elő, hogy egyszerűen azért, mert nincs a közelben elektromos hálózat vagy éppen túl messze van tőled a konnektor, nem tudod elvégezni a feladatot. Ha valamilyen nagyobb dologgal szeretnél együtt dolgozni, akkor az is anélkül lehetséges, hogy előbb ki kellene találnod, hogyan vidd a szerszámgéphez közelebb, hiszen ezúttal valóban Mohamed mehet a hegyhez, a hegyet nem kell megmozgatnod!

A mobilitás ezenfelül azt is jelenti, hogy az akkumulátoros eszközeidet magaddal viheted a nyaralóba, a nagymamához vagy akárhova, ahol éppen szükséged lenne rá!

A vásárlás előtt érdemes alaposan átgondolni, hogy mennyire komoly munkákkal, feladatokkal fogsz várhatóan szembesülni, mert ettől függ az, hogy milyen nyomatékra lesz szükséged! 

Szűrés
Ár
 (Ft)
103 050 Ft - 349 990 Ft
Gyártó
Termék státusza