Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/550-6115

Akkumulátoros sarokcsiszolók - polírozók - multi csiszolók

Ebben a kategóriában található meg az összes akkumulátoros sarokcsiszoló, polírozó, valamint multi csiszoló a tökéletesen sima felületért! Rengeteg olyan helyzet adódhat, amikor egy felületet az egyenetlenség helyett igazán simává kell varázsolni. 

Az akkumulátoros sarokcsiszolók, polírozók, multi csiszolók pontosan ebben segítenek nekünk azzal, hogy hatékonnyá, eredményessé teszik a munkánkat, és még fel is gyorsítják a munkavégzésünket. A Milwaukee, a DeWalt és a YATO kiváló termékeivel várunk! Nézd meg kínálatunkat!

19termék112
19termék112

Akkumulátoros sarokcsiszolók, polírozók, multi csiszolók

A csiszoláshoz és a polírozáshoz egyaránt szükségesek azok az eszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy a megszépíteni kívánt alapanyagot, legyen az akár fa, akár fém vagy más típusú, valóban simává tegyük. Nagyon fontos, hogy mind a felület nagysága, mind a kis részletek, nehezen elérhető részek megléte vagy éppen hiánya, a megmunkálandó anyag, valamint az elérni kívánt eredmény is hatással vannak arra, hogy melyik szerszámgépet érdemes választani és melyiknek a munkájával, teljesítményével lehetünk majd elégedettek, dolgunk végeztével.

Mind a csiszolás, mind a polírozás ráadásul többlépcsős munkafolyamat, s minden egyes állomáshoz más és más felületet érdemes választani, akár a polírozógépre szükséges tányérokról, akár a csiszológépekre való csiszolópapírokról beszélünk. 

 

Miért fontos, hogy egy gép akkumulátoros legyen?

Ez is egy olyan kérdés, amelyet érdemes körbejárni, hiszen a legtöbb szerszámgépnek létezik hálózatról működő és akkumulátoros változata is. Ennek nyomán viszont felmerülhet bennünk, hogy miért nem jobb választás a hálózatról működő eszközöket választani. A helyzet az, hogy érdemes úgy megközelíteni a dolgot, hogy nem az a lényeg, hogy melyik a jobb, hanem az, hogy melyiknek vannak inkább olyan előnyei, amelyekre nekünk jobban szükségünk van.

Az akkumulátoros gép elsődleges előnye a mobilitásban rejlik. Hiszen ezt bárhová elvihetjük, nem korlátoz bennünket az, hogy van-e ott konnektor, ahol dolgozni szeretnénk vele vagy nincs. Szintén a szabadsághoz és mobilitáshoz kapcsolódik az, hogy egyszerűbben, könnyebben tudjuk használni az adott a szerszámgépet, ha sem a gép használatát, se minket nem zavar egy vezeték a munkavégzés közben. 

Negatívumként szokták említeni magát az akkumulátort, de érdemes tisztában lennünk azzal, hogy a mai modern akkumulátorok képesek olyan kapacitást nyújtani, amellyel elvégezhetjük a feladatainkat. Ha pedig mégsem, egy feltöltött csereakkumulátor biztosan ki tud húzni minket a bajból! 

 

Hogyan válaszd ki, hogy neked mire van szükséged?

Szedd össze a feljebb már említett szempontok alapján megfogalmazott kérdésekre a saját válaszaidat!

  • Milyen anyaggal vagy anyagokkal szeretnél majd dolgozni?
  • Milyen felületekhez keresel szerszámgépet? Inkább egybefüggő részeket, vagy nehezen hozzáférhető részeket szeretnél majd simává polírozni?
  • Inkább egy csiszolóra vagy egy polírozóra lenne szükséged?
  • Mekkora teljesítményű és méretű szerszámgépben gondolkozol? 
  • Milyen eredményeket szeretnél elérni?

Amikor megvannak a válaszok, nincs más hátra, mint szűrni a termékeket ár és/vagy gyártó alapján, és megtalálni azt az eszközt, amelyik képes megfelelni a szempontjaidnak. Nézd meg a kínálatot, olvasd el az adatlapokat és termékleírásokat, és rendeld meg a legmegfelelőbb munkaeszközt magadnak!Szűrés
Ár
 (Ft)
15 890 Ft - 81 720 Ft
Gyártó
Termék státusza