Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/550-6115

Akkumulátoros fúró- és vésőgépek

Tekintsd meg gondosan összeválogatott, minőségi szerszámgépeket tartalmazó akkumulátoros fúró- és vésőgép kínálatunkat! Akár fúrás, akár vésés az elvégzendő feladat, az oldalon található eszközökkel hatékonyan megvalósíthatóvá válnak a tervek.

A választékban megtalálhatóak a kefementes motorral gyártott szerszámgépek, amelyek így kevesebb karbantartást igényelnek és több pozitív tulajdonságot birtokolnak. Nézd meg fúró- és vésőgépeinket, és válassz az igényeid szerint, mindig alaposan megfontolva, hogy milyen munkákhoz, körülményekhez vásárolnád meg a terméket!

12termék112

Az akkumulátoros szerszámgépek népszerűsége

Miért érhető el egyre több szerszámgép akkumulátoros kivitelben? A választ elsősorban az adja meg, hogy nemcsak ipari környezetben van ma már igény professzionális eszközökre, hanem a hétköznapi emberek is szükségét látják az összes olyan segítségnek, amely megfizethető, ugyanakkor valódi hatékonysággal támogatja meg az elvégezni kívánt feladatokat mind a házon belül, mind a ház körül. 

A ma emberének nincsen ideje hetekig elszöszmötölni szabadidejében egyes munkálatokon, s a legnagyobb érték számára az idő, amiből azonban igen szegényes készletek állnak rendelkezésére. Ezek pedig egyenesen elvezetnek oda, hogy nemcsak muszáj, hanem meg is éri olyan szerszámokat és szerszámgépeket beszerezni, amelyekkel az időt, s még a ráfordítandó energiát is megspórolhatjuk. 

Az akkumulátoros szerszámgépek pedig pontosan erre alkalmasak: kompakt kiszerelésük miatt könnyen dolgozhatunk velük. Mivel nem kötnek a vezetékek, ezért sem bosszankodnunk nem kell ezek miatt, sem olyan korlátokkal szembesülnünk, hogy az áramforrástól bizonyos távolságra már nem tudjuk alkalmazni őket. Ugyan a vezetékek gondját letudhatjuk alternatív megoldásokkal, például benzines gépekkel, ugyanakkor ezek környezetszennyezőek és jellemzően a szomszédság is kevésbé barátságosan mosolyog ránk, miután egy pár órán keresztül pörgettük a motorját. 

 

Mi a helyzet a hátrányokkal?

Az egyetlen hátrány az lehet, hogy az akkumulátor egy idő után lemerül, ugyanakkor egy töltő és egy tartalék aksi maximálisan képes orvosolni ezt a problémát is. Webáruházunk kínálatában csomag részeként, de külön is beszerezheted ezeket a hasznos kiegészítőket. Ráadásul az egy márkától származó aksik több szerszámgéphez is jók, s mivel általában nem egyszerre használjuk az összes gépet, ezért egy tartalékkal akár az összes szerszámgépnek beszereztük a tartalék áramforrását.

 

Akkumulátoros fúró- és vésőgép kínálat nálunk, az Elefántszerszám.hu Webáruházban

Az akkumulátoros fúró- és vésőgép választékunk keretében találsz kombinált szerszámgépet, amely mindkét feladatot ellátja, ahogy sima fúró- és vésőeszközök is várnak. Várunk téged ezenfelül ütvefúró kalapáccsal, bontókalapáccsal, fúrókalapáccsal, ütvefúró-vésőkalapáccsal, sőt, porelszívó rendszerrel felszerelt szerszámgép is akad nálunk. 

Nézd meg termékeinket és válogass a legkiválóbb márkák közül!

 

Hogyan válogathatsz egyszerűen a kínálatban?

Az oldal jobb oldalán többféle szűrési lehetőséget is kínálunk számodra. Beállíthatod azt, hogy milyen összegtartományban szeretnél vásárolni. Ezenfelül lehetőséget adunk arra is, hogy már eleve a gyártók szerint válogass, ezért kiválaszthatod, hogy a DeWalt vagy inkább a Milwaukee készülékekkel szeretnél behatóbban megismerkedni. Külön lehetőségként választhatod, hogy csak az új termékeket, azaz a legújabb innovációkat is tartalmazó szerszámgépeket, illetve, ha az ár-érték arány az elsődleges, akkor csak az akciós gépeket szeretnéd megnézni.Szűrés
Ár
 (Ft)
27 290 Ft - 235 990 Ft
Gyártó
Termék státusza