Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/550-6115

Akkumulátoros fúró-csavarozók

Ezen az oldalon megismerheted teljes akkumulátoros fúró-csavarozó kínálatunkat! Akár ipari felhasználásról legyen szó, akár a ház körül, illetve a lakásban felmerülő feladatokat szeretnénk megoldani, akár a barkácsolásban ügyeskedjünk, az az egy biztos, hogy fúró-csavarozóra mindenkinek szüksége van!

Attól függetlenül, hogy egy alapvetően szükséges gépről van szó, a minőség ebben az esetben is nagyon fontos. Éppen ezért a legjobb gyártók legjobb gépeit hoztuk el neked, hogy biztosan jó döntést hozz, ha nálunk vásárolsz! Nézd meg kínálatunkat!

57termék112
57termék112

Milyen előnyökkel járnak az akkumulátoros fúró-csavarozók?

Az akkumulátoros szerszámgépek rengeteg előnyt kínálnak tulajdonosaik számára. Mivel ezeknél nem kell figyelni a kábelre, ezért szabadon mozoghatunk a használatuk közben. Éppen ezért nem jelenthet az sem problémát, ha olyan helyen szeretnénk dolgozni velük, ahol nem áll rendelkezésre a közelben áramforrás, illetve nem lehetne megoldani egy hosszabbítóval sem a helyzetet. A mobilitásnak köszönhető, hogy akár a ház körül, akár a hétvégi nyaralóban is minden probléma nélkül dolgozhatunk vele.

 

Lehet-e hátrány az akkumulátor?

Természetesen egy aksis gépnél számít az akkumulátor töltöttsége, ahogy az is érthető, hogy egy viszonylag ritkábban használt eszköz esetében nincs állandóan maximumra töltve az akku. Ilyenkor egy pótakkumulátor könnyedén megoldja a szituációt, s egy egyszerű és gyors cserét követően máris üzembe helyezhetjük a fúró-csavarozónkat. Mind pótaksi, mind hozzá való töltő elérhető webáruházunkban. 

Abban az esetben pedig, ha több akkumulátoros szerszámgép is rendelkezésünkre áll, illetve többet szeretnénk beszerezni, ha összeillő márkákról van szó, akkor lehetőség adódik arra is, hogy egyetlen pótaksival és töltővel mindegyik készülék esetében megoldjuk a fenti problémát. Szívesen segítünk elérhetőségeinken, ha szeretnéd, hogy kihasználhasd ezt az opciót.

 

Mit tudnak a fúró-csavarozó gépek?

Biztos nem nagy meglepetés, hogy fúrni és csavarozni! Segítségükkel gyorsan és egyszerűen kivitelezhető például a bútorok falhoz rögzítése, amire főleg gyermekes családoknál van szükség, az esetleges balesetek elkerülése érdekében. Nem okoz többé gondot a bútorok összeszerelése vagy polcok, képek és tükrök falra szerelése sem. A fúró-csavarozókkal ezek a feladatok könnyen elvégezhetők, s még arra is marad kapacitás, hogy akár a gyerekeket is bevonjuk a munkálatokba, adhatják a csavarokat vagy a tipliket, és segíthetnek megszakérteni a dolgokat.

Mivel az akkumulátoros fúró-csavarozó szerszámgépek kifejezetten kompakt kiszereléssel rendelkeznek, s használatuk sem nehéz, ezért azok is boldogulni fognak vele, akik egyébként nem éppen számítanak ezermesternek. A teljesítmény miatt sem kell aggódni, hiszen ezek a készülékek megfelelnek az elvárásoknak.

 

Hogyan érdemes választani a kínálatból?

A nálunk fellelhető akkumulátoros fúró-csavarozók mindegyike neves gyártók terméke, ezért egész egyszerűen nincs olyan, hogy rossz választás. Megtalálhatóak nálunk a DeWalt, a Kraftmann, a Milwaukee, a Power-up, a Somafix, a Sthor, a Toya, valamint a Yato készülékei egyaránt.

Az egyes készülékek képére kattintva meg is győződhetünk a legfontosabb adatokról és jellemzőkről, így lehetőségünk van arra, hogy ellenőrizzük például azt, hogy a kinézett eszköz rendelkezik-e azzal a teljesítménnyel és más tulajdonságokkal, amelyekre nekünk szükségünk van. 

Válassz te is a könnyű, kompakt kialakítású akkumulátoros fúró-csavarozóink közül, és élvezd a kényelmes munkavégzéssel járó előnyöket!Szűrés
Ár
 (Ft)
5 400 Ft - 103 420 Ft
Gyártó
Termék státusza