Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/550-6115

Akkumulátoros fűrészgépek

Az akkumulátoros fűrészgépek nagyon hasznosak minden háztartás számára, benti és kinti feladatok megvalósításához is szükségünk lehet rájuk. Azonban ezenfelül műhelyekben, teljesítményüket tekintve ipari környezetben is éppúgy eredményesek lehetnek, ahogy hobbi asztalosok és barkácsolók is kifejezetten kedvelni fogják őket.

Kiváló gyártók minőségi készülékei közül válogathatsz webáruházunk kínálatában, amelyek az akkumulátoros szerszámgépekre jellemző összes pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, ezért kényelmes használatot biztosítanak.

21termék112
21termék112

Az akkumulátoros szerszámgépek előnyei

Manapság már egyáltalán nem kell azzal számolni, hogy kifejezett hátrányokat fog okozni az, ha akkumulátoros gépeket alkalmazunk az elektromos vagy más változatok helyett, hiszen ezeknek is kifejezetten magas, kiemelkedő teljesítménye van, amelynek köszönhetően kiváló teljesítőképesség mellett van lehetőségünk arra, hogy élvezzük a mobilitással járó előnyöket.

Ezek egyrészt garantálják, hogy nem kell munka közben semmilyen vezetékre figyelnünk, tehát ez nem fogja akadályozni a szabad mozgásunkat, másrészt többé arra sem kell gondot fordítanunk, hogy áramforrást biztosítsunk olyan helyszíneken, ahol erre nehezen, még problémásabb helyzetben - habár egyesek előtt egyszerűen nincsenek akadályok - egyáltalán nincs lehetőség.

Ami külön előnye az akkumulátoros gépeknek, hogy olyan kompakt, könnyen kezelhető, kényelmes kivitelben készülnek, amelyek mindenki számára kényelmes munkát biztosítanak, emellett azt is lehetővé teszik, hogy kifejezett szakmai tapasztalat híján is dolgozhassunk velük. Egy fűrészgép esetében természetes, hogy ennek ellenére, illetve emellett is mindig körültekintően gondoskodunk a biztonságról.

 

Hogyan válasszunk az akkumulátoros fűrészgépek közül?

A teljesítmény meghatározó szempont minden szerszámgép esetében, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hosszan szeretnénk használni az adott gépet. Emellett érdemes mindig minőségi márkákat alkalmazni, de ha minket választasz, megnyugodhatsz, hogy kizárólag megbízható gyártók eszközei között válogathatsz.

Ez a fűrészgépek esetében elsősorban a DeWALT, Milwaukee, valamint Yato termékeket jelenti a kínálaton belül. 

 

Milyen fűrészgépek közül választhatunk, és mi alapján érdemes ezt megtennünk?

A fűrészgépek esetében fontos szempont az is, hogy konkrétan milyen feladatra szeretnénk használni. Általános érvényű igazság, hogy minden mindenre nem jó. Vegyük például a vágásokat! 

Más gépet érdemes választanunk akkor, ha egyenes vágásokat végeznénk, ha nagyobb dolgokat szeretnénk fűrészelni, ahogy az íves vágásokra és kisebb munkákra, illetve a nehezebben hozzáférhető helyekre is más és más gépek lesznek az ideálisak. 

További szempont lehet az is, hogy milyen kiegészítőkkel rendelkezik az adott termék. Például előfordulhat, hogy több szerszámgéppel is rendelkezünk egy adott márkától, melynél tudjuk, hogy a meglévő töltőink kompatibilisek lesznek az új eszközzel is. Ha ilyen helyzet áll fenn, akkor kedvezőbb áron vásárolhatunk olyan terméket, amelyhez alapvetően nem jár töltő. Abban az esetben azonban, ha fontos a töltő, akár olyan eszközt is vásárolhatunk, amelyhez alapból két akkumulátor, valamint töltő jár. 

Válasszunk mindig aszerint, hogy milyen céljaink vannak az adott eszközzel, így gyakorlatilag nem fordulhat elő, hogy rosszul döntünk. A felsorolt szempontok hatékony vázat kínálnak a jó választáshoz, de emellett is előfordulhat, hogy elbizonytalanodunk! Ilyenkor fordulj ügyfélszolgálatunkhoz, és segítünk, hogy a legmegfelelőbb terméket válaszd!

Szűrés
Ár
 (Ft)
17 220 Ft - 194 920 Ft
Gyártó
Termék státusza