Termékek Menü
0

Márkáinkról

BGS technic® termékek

A BGS Technic márkanév 1970 óta Németországban és Európa szerte is a kiváló minőséget képviseli, valamint ügyfelei körében kitűnő hírnévnek örvend.
Kiváló kézi- és sűrített levegős szerszámainak a napi üzemi felhasználás során hosszú élettartamúaknak kell lenniük – ezt szavatolja a BGS technic márkanév.
Ügyfeleink számára minden termékünket és újításunkat a legmegfelelőbb ár-teljesítmény arányban kínáljuk.
5000-nél is több kézi- és sűrített levegős szerszámot és újdonságot kínálunk az ismert PRO és PRO+, illetve Kraftmann kiadásban.

PRO: Mindennapos használatra készült termék, optimális ár-teljesítmény viszonyban. Általános garancia.

PRO+: Legmagasabb minőségű kivitelezésben, hosszú élettartammal, mindennapos műhely használatra készült termékek. Általános garancia + TÖRÉSGARANCIA.


KRAFTMANN® termékek

A KRAFTMANN a német BGS technic által gyártott minőségi kéziszerszámokat tömörítő márka, kiváló ár-érték arányban. Általános garancia.


FERM® termékek

A holland FERM az elektromos szerszámok globális piacának egyik vezető szereplője. 1965-ös megalapítása óta folyamatosan fejleszti magas minőségű fűrész-, fúró-, csiszoló-, vágó-, köszörű és marógépeit. Termékeik tervezése és tesztelése a szigorú európai szabványoknak megfelelően történik és eleget tesznek a legújabb biztonsági követelményeknek is.

Az egyszemélyes vállalkozásként indult és mára több, mint 40 országban értékesítő cég székhelye Zwolle-ben található.


ZIPPER® termékek

Az osztrák Zipper cég hazánkban is egyre népszerűbb elektromos és benzines kínálatában megtalálhatóak az áramfejlesztők, kompresszorok, szivattyúk, valamint számos építő- és faipari gép is. A remek ár-érték arányú termékeik mellet szól továbbá a magyarországi szervizháttér, melynél a jótállás lejárta után is van lehetőség a gépek szakszerű javíttatására.

A garancia időtartamára vonatkozó információk ebben a dokumentumban olvashatóak.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz