Termékek Menü
0

Márkáinkról

bgs_termekek

A BGS Technik márkanév 1970 óta Németországban és Európa szerte is a kiváló minőséget képviseli, valamint ügyfelei körében kitűnő hírnévnek örvend.
Kiváló kézi- és sűrített levegős szerszámainak a napi üzemi felhasználás során hosszú élettartamúaknak kell lenniük – ezt szavatolja a BGS Technik márkanév.
Ügyfeleink számára minden termékünket és újításunkat a legmegfelelőbb ár-teljesítmény arányban kínáljuk.
5000-nél is több kézi- és sűrített levegős szerszámot és újdonságot kínálunk az ismert PRO és PRO+, illetve Kraftmann kiadásban.

PRO: Mindennapos használatra készült termék, optimális ár-teljesítmény viszonyban. Általános garancia.

PRO+: Legmagasabb minőségű kivitelezésben, hosszú élettartammal, mindennapos műhely használatra készült termékek. Általános garancia + TÖRÉSGARANCIA.


kraftmann_termekek

A KRAFTMANN a német BGS Technic által gyártott minőségi kéziszerszámokat tömörítő márka, kiváló ár-érték arányban. Általános garancia.


A holland FERM az elektromos szerszámok globális piacának egyik vezető szereplője. 1965-ös megalapítása óta folyamatosan fejleszti magas minőségű fűrész-, fúró-, csiszoló-, vágó-, köszörű és marógépeit. Termékeik tervezése és tesztelése a szigorú európai szabványoknak megfelelően történik és eleget tesznek a legújabb biztonsági követelményeknek is.

Az egyszemélyes vállalkozásként indult és mára több, mint 40 országban értékesítő cég székhelye Zwolle-ben található.


zipper_termekek

Információk feltöltés alatt.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz