Termékek Menü
0

Adatvédelmi nyilatkozat

elefantszerszam_adatvedelmi_nyilatkozat.pdf

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat az Elephant Tools Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az Elephant Tools Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Google Analytics
Az Elephant Tools Kft. az oldal üzemeltetése során a Google Analytics platformot használja fel marketinges és optimalizálási célzattal. A szolgáltatás cookie-kat használhat, hogy információkat gyűjtsön és jelentést készítsen a weboldal használatára vonatkozó statisztikai adatokból anélkül, hogy egyénileg azonosítaná a látogatókat a Google számára. Ezzel kapcsolatban bővebb információ a Google Adatvédelmi és Általános Szerződési Feltételein belül az alábbi helyeken olvasható:
https://www.google.hu/intl/hu/policies/technologies/ads/
https://www.google.hu/intl/hu/policies/technologies/types/

Árukereső Megbízható Bolt Program
A www.arukereso.hu (Online Comparison Shopping Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., adószám: 24868291-2-42, cégjegyzékszám: 01-09-186759) Megbízható Bolt Programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül.
Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az Online Comparison Shopping Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy az Elephant Tools Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.elefantszerszam.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Adatkezelés nyilvántartási számunk: NAIH-84050/2015

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz